Начин на приготвяне
Сипваме сметаната, която преди това е била в хладилника, и захарта в купа и разбиваме до гъст крем. Добавяме маскарпонето и разбиваме на слаби обороти за 1-2 минути.
Подреждаме един ред бишкоти на дъното на форма за торта.
Подреждаме и половинки бишкоти по стените на формата.
Внимателно изсипваме половината крем върху бишкотите. С лъжичка поставяме на няколко места ягодов конфитюр. Отгоре подреждаме втори ред бишкоти.
Върху тях сипваме с лъжичка отново от ягодовия конфитюр. Покриваме с останалия крем и заглаждаме. Отгоре украсяваме бишкотената торта с конфитюр.
Опаковаме хубаво формичката с прозрачно фолио и прибираме в хладилника за 24 часа.
Страхотната бишкотена торта за 20 минути е готова.