Класически гулаш

21/02/2016
"Гулаш, за какъвто само може да си мечтае всеки "
Приготвяне30 мин.
Готвене140 мин.
Общо170 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо41 283
  • Преглеждания за месеца2320
  • Преглеждания за седмицата67
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг2 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • свинско месо - 400 г
  • лук - 1 глава
  • моркови - 1 бр.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • олио - 20 - 30 мл
  • вода - 500 мл
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на кубчета, а лукът и морковът - на ситно. Слага се олиото в тенджера, добавя се лукът и се поръсва със сол.

Непрекъснато се разбърква, след което се добавят и морковите да се задушат за около 2 мин.

Добавя се месото и леко се запечатва за около 5 мин.

Налива се вода заедно с червения пипер и се оставя гулаша да къкри на бавен огън около 1-2 часа, докато месото стане крехко.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Невен Коларов
Много си далече от "Класическия гулаш"!
0
0