Сочно пилешко с масло и гъби

23/02/2016
"Днес ще ви изненадаме с това сочно пилешко с гъбки, което върви с чаша вино и компанията на близък човек"
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 831
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 500 г
  • гъби - 6 - 7 бр.
  • масло - 100 г.
  • черен пипер
  • сол
  • розмарин
  • лимон - за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете предварително пилешкото месо в херметическа тенджера.

Обезкостете го. Загрейте маслото в тиган и сложете пилешките парченца.

Добавете измитите и нарязани гъби. Пържете, като бъркате до получаване на златист загар.

Овкусете със сол, добавете черен пипер и розмарин.

Гарнирайте с лимон.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Христина
Христина
24.02.2016 11:18
много вкусноо
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв