Печен лук с бекон

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
25/02/2016
"Ще ви представим една по-различна и много икономична селска рецепта, с която ще си оближете пръстите"
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 708
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печени Зеленчуци

Начин на приготвяне

Почистваме лука, малките и средните глави оставяме цели, а по-големите разрязваме.

Слагаме го в йенска тенджера и го посипваме с нарязания на ситно бекон.

Поливаме със зехтина и сипваме малко вода.

Печем във фурна на 220 градуса, докато лукът покафенее.

Кръгла бамбукова дъска за сервиране със стил
Страхотен аксесоар за поднасяне:
Кръгла бамбукова дъска за сервиране със стил
22.99 лв.
Виж ››

Изключително елегантна и качествена бамбукова дъска за презентация. С нея може да подготвите продуктите за гответе или да ги поднесете на своите гости. Кръглата дъска е със слюдено покритие, което ѝ гарантира дълъг живот. Подарете си удобството в кухнята с нашата бамбукова дъска за презентация.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
05.05.2016 05:06
нещо снимката доста мазничка изглежда и ме отказа май...
0
1
никнай
никнай
26.02.2016 21:30
Супер и ако преди края го напръскаш с малко балсамов оцет - почнах да се облизвам ....
1
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
26.02.2016 09:32
Страхотно предложение,това наистина трябва да опитам,защото откачам при аромата на печен лук,голяма вкусотия ще е!
2
0