Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Аспержи по Севилски

Аспержи по Севилски

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Аспержи по Севилски1 / 2
17/09/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2
"Не забравяйте - аспержите имат нужда от малко запържване и много любов - останалото е лесно"

Необходими Продукти

  • аспержи - 600 гр.
  • хляб - бял 1 филия
  • яйца - 1 бр.
  • чесън - 1 скилидка
  • оцет
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Аспержите се почистват и се отрязват твърдите краища.

Чесъна и хляба се изпържват в олио, изваждат се, а в останалата мазнина се прибавят аспержите, налива се малко вряща вода, посолява се и се задушава до омекване.

Междувременно се счуква чесъна с хляба и малко оцет, прибавя се ситно нарязаното сварено яйце и се поднася с аспержите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка: