Начин на приготвяне
Пържолите се начукват докато удвоят обема си, след което се изпържват в дълбок тиган.
След това се нареждат в дълбока тенджера по възможност с незалепващо покритие. Редят се един ред пържоли, отгоре се слагат нарязаните гъби, моркови, черен пипер и дафинов лист и така се продължава докато не се свършат продуктите.
Най-отгоре трябва да има гъби и моркови. Накрая ястието се залива с 2 чаши червено вино и 1 чаша студена вода.
Технологичният процес на готвене на ястието е 3 часа на тих огън.
По желание може да се гарнира с картофено пюре или сварен ориз. ПРИЯТЕН АПЕТИТ
Коментари
Ако е свинско врат ли е,плешка,бут?
На аматьори като мен обяснявайте дословно, моля.
А, и това с удвоения обем беше забавно ;) ако ставаше така щяхме да удвояваме всякакви ценни метали :D
Вероятно пържолките са много добри, но не смея да експериментирам като дори не мога да си закупя продуктите (примера с типа паржола)
"Начукването" не води до увеличаване на обема, а на площта на пържолите. /Обемът е свързан с масата им, а тя не се променя при "начукването"/