Фини дребни сладки

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
26/02/2016
"Добре е да имате подръка дребни сладки, ей така - за похапване и да настроение. В краен случай може да почерпите с тях и гостите си"
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции1 тавичка
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 736
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мекото масло, ванилията и захарта се разбиват на пухкав крем. Прибавят се при постоянно разбиване един по един жълтъците.

Получената смес се сгъстява с брашното, без да се меси с ръце. Трябва да се получи меко тесто, от което оформяме топчици. Подреждаме в тава върху хартия за печене.

Може да направим трапчинка и да сложим малко мармалад. Печем сладките в средно топла фурна 160-170 градуса до порозовяване. Още топли поръсваме с пудра захар.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар