Вкусна агнешка дроб сърма

Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноватор3652611804
26/02/2016
"Не просто вкусна, а най-вкусната агнешка дроб сарма "
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 495
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата15
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме дреболиите и ги нарязваме. В сгорещено олио слагаме да се запържат, като добавим подправки на вкус.

Добавяме ориза и лука, нарязан на ситно. След като се позапържи няколко минути, местим в тава.

Добавяме 6-7 ч.ч вода и слагаме да се пече в предварително загрята фурна на 190 градуса.

Когато е готово, се прави заливка от яйцата и киселото мляко и заливаме дроб сърмата. Запичаме още няколко минути. Сервира се с кисело мляко.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Сергей Анчев
Сергей Анчев
04.05.2019 19:31
Хубава рецепта. Но според заглавието очаквах всичко да е увито в златисти нишки или със сърмена бродерия. Това в реда на шегата. Надявам се, че е правописна грешка.
0
0