Мус с бял шоколад

Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
27/02/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене3 мин.
Общо33 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 534
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрява се на слаб огън 50 мл сладкарска сметана, добавя се начупеният шоколад да се разтопи.

Отделно се разбива останала студена сметана на твърд сняг, добавят се крема сирене и разтопеният бял шоколад.

Ароматизира се с ванилия и се разбива добре. Изсипва се в чашки, шприцова се, като най-отгоре се оформя със звездовиден шприц. Може да се декорира със замразени горски плодове.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар