Мус с бял шоколад

27/02/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене3 мин.
Общо33 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 891
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрява се на слаб огън 50 мл сладкарска сметана, добавя се начупеният шоколад да се разтопи.

Отделно се разбива останала студена сметана на твърд сняг, добавят се крема сирене и разтопеният бял шоколад.

Ароматизира се с ванилия и се разбива добре. Изсипва се в чашки, шприцова се, като най-отгоре се оформя със звездовиден шприц. Може да се декорира със замразени горски плодове.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар