Боб по пирдопски

Adriyana - AdiAdriyana - AdiЧирак105113
27/02/2016
"Днес ще ви представим една прекрасна чисто българска рецепта. Ако и сложите люто чушле няма да има равна"
Приготвяне15 мин.
Готвене180 мин.
Общо195 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 170
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме боба, като 3 пъти му сменяме водата.

Когато е започнал да омеква добавяме ситно нарязаните лук и чесън, нарязана на едро печена чушка и морков на полукръгчета.

Добавяме олиото и подправките.

Преди снемане от огъня се прибавят пресните копър и чесън.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
27.02.2016 23:54
Да не е типично - но в пирдопския край им е традиционно- а и е много вкусно
0
0
Марина
Марина
27.02.2016 17:34
Интересно до сега не съм използвала копър за овкусяване на боб. Винаги съм използвала пресен джоджен. Ще трябва да се експерементира :)


Пзодрави ;)
1
0