Салата Витаминка

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
7508k2k5
Салата Витаминка
Снимка: Сия Рибагина
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.
Порции
2
"Слушайте какво ви е казал докторът - хапвайте тази салата с аперитив веднъж дневно преди вечеря"

Необходими Продукти

  • червено цвекло - 1 глава (около 150 г)
  • моркови - 150 г
  • магданоз - 1/2 връзка
  • лимони - 1/2 бр.
  • сол
  • зехтин - 2 с.л.
  • балсамов оцет - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и настържете морковите и червеното цвекло.

Нарежете магданоза на ситно, сложете ги в купа и смесете.

В купичка сложете зехтина, сока на лимона, балсамов оцет и сол, разбъркайте.

Тази смес изсипете върху салатата, разбъркайте да се овкуси равномерно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: