Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Свински ребърца с мед и чесън

Свински ребърца с мед и чесън

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k5
Свински ребърца с мед и чесън
Снимка: Йорданка Тасева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Ребърцата са вкусни когато са сочни и крехки, такива са и тези приготвени с медена глазура"

Необходими Продукти

  • свински ребърца - 1 кг
  • мед
  • чесън - 1 глава
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинските ребра на парчета.

Посоляваме леко, може да добавите подправки по ваш вкус-черен пипер, зелени подправки.

В леко намаслена тава нареждаме парчетата. Всяко намазваме с мед и натриваме с чесъна, счукан на ситно.

Печем ребърцата в загрята фурна на 180 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Ахх тези ребърца, обожаваме ги, чистото месо няма този хубав вкус както месото до кокал.:)
28.02.2016 23:21
2
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
и аз много ги обичам
28.02.2016 18:53