Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Свински ребърца с мед и канела

Свински ребърца с мед и канела

ГаляГаля
Новак
323
Свински ребърца с мед и канела1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4-5
"Нетрадиционна, но изключително ароматна и вкусна рецепта за свински ребърца с мед и канела, която споделяме само с вас"

Необходими Продукти

  • свински ребра - 6 - 7 бр.
  • мед - 5 с.л.
  • канела - 1 ч.л.
  • олио - 3 с.л.
  • червено вино - 1/2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ребърцата се нареждат в намазнена с олио тавичка за печене, поръсват се отгоре с мед и канела, без да се овкусяват със сол и черен пипер.

Налива се виното, тавичката се покрива с фолио за печене и се пекат в загрята фурна на 180 градуса около 1 час.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: