Начин на приготвяне
Продуктите за тестото се разбъркват по реда, описан по-горе, и се изсипват в кръгла тава. Блатът се пече във фурна на 180 градуса за около 30-40 мин.
Крем: Прясното мляко се сварява, добавя се захар и малко масло. Разбъркват се. След това се добавя брашното. От сместа се отделя около 200 грама. Към отделената смес се добавя ягодова сметана, а към другата - ванилова. Разбиват се с миксер. Получават се кашички-кремчета.
Готовата вече торта се маже обилно с крем ванилия отгоре и отстрани. Бишкотите се залепват към намазаната торта плътно една до друга.
С ягодовия крем се шприцоват розички, а по средата се слага по-голямо количество от крема и се добавя сладко по избор. Върху всяка розичка също се слага малко сладко.
Коментари