Супа с грис

ВаняВаня
Чирак
11830041453
Супа с грис1 / 3
01/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • картофи - 3 бр.
  • грис - 3 с.л.
  • олио - 3 с.л.
  • кашкавал - 50 г
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Грисът се запържва в олиото до златисто, след което се залива с 5-6 чаши гореща вода, като се бърка непрекъснато.

Оставя се да заври. Прибавят се картофите, обелени и нарязани на кубчета, посолява се.

Супата се оставя да ври 15 минути. Поднася се, поръсена с настърган кашкавал и черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: