Супа от тиква с грис

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9587k
Супа от тиква с грис1 / 2
08/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
8
"А да знаете само колко вкусна става - веднага ще си я приготвите"

Необходими Продукти

  • прясно мляко - 1. 5 литра
  • вода - 1 ч.ч.
  • тиква - 3 ч.ч., нарязана
  • грис - 2 с.л.
  • масло - 1 с.л.
  • захар - 1 ч.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквата се почиства и нарязва на кубчета. В тенджера сипваме прясното мляко, добавяме водата и разбъркваме.

Изсипваме тиквата и варим докато омекне. Добавя се гриса и се вари още 10 мин.

Подправя се със сол и захар. При сервиране в чинията върху супата се поставя по бучка масло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: