Татарско руло с гъби

ВаняВаня
Чирак
11831241
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • кайма - 500 г
  • гъби - 400 г
  • кашкавал - 150 г, настърган
  • картофи - 2 бр., средно големи
  • масло - 60 г
  • яйца - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • черен пипер
  • магданоз
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата, яйцето, ситно настърганите картофи, 2/3 от кашкавала, магданозът, солта и черният пипер се омесват добре.

Сместа се оформя като руло и се слага в намазнена тава. Отстрани се добавят гъбите и маслото на парченца.

Пече се на 200 градуса до златисто. Когато рулото е почти готово, върху него се слага останалият кашкавал и се допича.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: