Баница само с праз

МаринаМарина
Помощник Готвач
93
349
135
126
1
02/03/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 107
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразете корите хубаво. Изчистете праза и го измийте. Накълцайте го или го нарежете на много ситно. По този начин няма да ви е нужно да го запържвате или задушавате.

Добавете към него олиото и разбъркайте добре. Намажете всяка кора с плънката и след това я навийте.

Наредете навитите кори в намазнена тава. Намажете баница с масло отгоре.

Изпечете я в предварително загрята фурна. Когато е готова, я напръскайте с вода и задушете с кърпа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Марина
Марина
03.03.2016 10:52
А, не съм я забравила, просто аз не обичам да ми е много солено. Често се шегуват с мен, че съм доста пестелива на сол :) Естествено който обича солено, може да си добави :)
0
0
Гергана  Георгиева
Баницата ти е много хубава,но мисля че си забравила солта :-) ;-)
0
0