Телешки котлети с гъби и соев сос в гърне

Ваня  ВеличковаВаня ВеличковаПомощник Готвач630171
06/03/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо272
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете котлетите на половинки и ги поръсете със соевия сос. Сипете на дъното на гърнето олиото и наредете месото. Поръсете със зърна черен пипер и червен пипер.

Между парчетата месо наредете начупените дафинови листа. Налейте виното. Нарежете на едро морковите и лука, сипете ги в гърнето, добавете целите гъбки.

Леко посолете и поръсете с черен и червен пипер. Прибавете нарязаното на парченца краве масло и похлупете гърнето.

Сложете го в студена фурна. Задушавайте ястието на умерена температура до готовност на месото.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар