Сочни бирени кюфтенца

Русиана МихайловаРусиана Михайлова
Помощник Готвач
211
673
400
592
1
09/03/2016
"Сочни бирени кюфтенца с магданоз и зелен лук за добра компания и много бира"
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции8-10
Сготви+1 точка
17 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо48 932
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена17

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете двата вида кайма, добавете ситно нарязаните магданоз и лук. Прибавете подправките.

Накиснете хляба в бирата, отцедете и го добавете към сместа. Прибавете и яйцата, овкусете със сол.

Всички се разбърква и се оставя за 1-2 часа в хладилник. Оформете кюфтенца от каймата, като за целта топите пръстите си в малко оцет.

Изпържете кюфтетата в сгорещено олио. Сервирайте ги топли, а гарнитурата е по избор.

Иноксово овално плато 50см.
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Иноксово овално плато 50см.
15.99 лв.
Виж ››

Добрата домакиня винаги има овално плато под ръка, защото обикновено нейният дом винаги очаква гости. Нека всички се възхитят на вашите разядки, сладки или основни ястия. Овалното плато ще ви помогне да се сдобиете с образцова трапеза и да си спечелите заслужени комплименти.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Веселина Константинова
Много апетитни!
0
0
Ivo
Ivo
20.09.2016 23:04
Аз прибавям малко сода за хляб.
0
0
ВИЛИ-Виолета Матева
Наистина са сочни и много вкусни и аз така ги приготвям ,браво
5
0