Вкусни пилешки пържоли на тиган

enggell2020@abv.bgenggell2020@abv.bgГотвач278565951
09/03/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 230
  • Преглеждания за месеца170
  • Преглеждания за седмицата44
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешкото филе се разтваря на пеперуда, овкусява се със сол, черен пипер, кимион, 1 с.л. олио и лимонов сок.

Покрива се с фолио и престоява 2-3 часа в хладилник. В загрят тиган се слагат 2 с.л. олио и филето. Запечатва се от двете страни.

Обръща се периодично за кратко, няколко пъти. За 10 минути е готово. Сервира се с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар