Език пане

10/03/2016
Лидия - Гери
отЛидия - ГериГотвач2571541
"Тези вкусни панирани езичета много да изпият поне 2 кани вино "
Приготвяне30 мин.
Готвене140 мин.
Общо170 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 643
  • Преглеждания за месеца135
  • Преглеждания за седмицата34
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа.

След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се обелва.

Нарязва се на парчета, посолява се и се панира последователно в брашно и разбити яйца.

Пържи се в сгорещено олио до зачервяване.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ваня Георгиева
За тенджера под налягане не са ли много 2 часа варене?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв