Език пане

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
257
1k
377
650
1
10/03/2016
"Тези вкусни панирани езичета много да изпият поне 2 кани вино "
Приготвяне30 мин.
Готвене140 мин.
Общо170 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 081
  • Преглеждания за месеца146
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа.

След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се обелва.

Нарязва се на парчета, посолява се и се панира последователно в брашно и разбити яйца.

Пържи се в сгорещено олио до зачервяване.

Италиански дълбок тиган с капак 24 см-25%
Качество без компромис:
Италиански дълбок тиган с капак 24 см
79.00 лв.
59.00 лв.
Виж ››

Удобен за готвене дълбок тиган, в който ястията сами се готвят. С незалепващо покритие, удобна дръжка и стъклен огнеупорен капак

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ваня Георгиева
За тенджера под налягане не са ли много 2 часа варене?
0
0