Gotvach.bg»Рецепти»Закуски и печива»Пържени филийки»Панирани козуначени филийки

Панирани козуначени филийки

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Панирани козуначени филийки1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4 бр.
"Какво ще кажете празничните дни да започват с пълна чиния с панирани козуначени филийки"

Необходими Продукти

  • козунак - 8 филии, твърд
  • сладко - 4 с.л. от кайсии
  • яйца - 2 броя
  • прясно мляко - 1 ч.ч.
  • захар - 2 с.л. кристална и 2 с.л. пудра
  • масло - 60 г краве
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намажете филиите козунак от едната страна с конфитюр и ги слепете 2 по 2. Разбийте яйцата, прясното мляко и захарта и потопете двойните филии в тази смес.

Козуначените филийки се пържат в сгорещено масло от двете страна. Поднасят се поръсени с пудра захар. Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
56
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Галя
Галя
Под паниране разбирам нещо друго!
Пържени козуначени филийки, бих казала!!!
Правя ги редовно от останалия ми великденски козунак.
Наистина са нещо много вкусно!
22.08.2014 15:08
Радослав Калчев
Радослав Калчев
Само дето снимката е на пилешки хапки полуфабрикят :)))
05.06.2013 10:05
1
Катя
Катя
страхотна идея, все още имам козунак, който се чудех как да оползотворя! мерси много
23.04.2012 10:46
весела
весела
Звучи страхотно.
22.06.2011 13:11