Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена риба»Рибно филе с кашкавал

Рибно филе с кашкавал

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Рибно филе с кашкавал
Снимка: Севда Андреева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
45 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
90 мин.
Порции
5
"Една от най-апетитните панировки, която носи на доста бири"

Необходими Продукти

  • риба - 1 кг филе
  • брашно - ½ ч.ч.
  • кашкавал - 50 г настърган
  • масло - 150 г
  • яйца - 3 бр.
  • черен пипер - 1 щипка
  • магданоз - ½ връзка
  • сол - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме рибните филета и ги подсушаваме добре. Овкусяваме ги със сол и черен пипер.

В отделен съд разбиваме яйцата и към тях прибавяме настъргания кашкавал и ситно нарязания магданоз.

Потапяме всяко филе първо в брашното, после в яйчената смес и пак в брашно.

Изпържваме ги в загрято масло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: