Gotvach.bg»Рецепти»Солени печива»Тутманик»Родопска баница (Кашник)

Родопска баница (Кашник)

ДианаДиана
Новак
63113
Родопска баница (Кашник)
Снимка: Диана
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
65 мин.
Порции
10 парчета

Необходими Продукти

  • брашно - 400 г
  • картофи - 300 г
  • спанак - 200
  • коприва - 200
  • яйца - 1 бр.
  • вода - 200 мл
  • сол
  • олио - 300 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всичките продукти се омесват, след като се нарежат.

Не се долива вода, да не се получи много гъсто.

Печем на загрята фурна 180 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Диана
Диана
мерсии
20.04.2016 14:55
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Ехаа изглежда много апетитно
14.03.2016 17:15