Начин на приготвяне
В прясното мляко добавете захарта и кипнете на котлона до пълно разтваряне на захарта. Течната подсладена сметана разделете на 3 части и разбийте всяка с миксер.
В първата част добавете заквасената сметана и ванилията. Разбийте за кратко, за да се смесят. Във втората добавете 100 г от течния шоколад и отново разбийте.
В третата част добавете настъргания бял шоколад и разбийте и нея. Във форма за торта с ринг подредете един ред бишкоти, потопени в млечния сироп.
Покрийте с цялото количество от първия крем. Наредете втори ред бишкоти и покрийте с втория вид крем.
Подредете трети ред бишкоти и покрийте с третия вид крем. Приберете в хладилник да няколко часа или най-добре за една нощ.
освободете от ринга.
Отстрани поръсете със смлени орехи. Отгоре украсете с ягоди, потопени в затопления останал течен шоколад.