Домашна маслинова паста

Биляна ВладоваБиляна Владова
Иноватор
202
419
262
4
16/03/2016
"Любимата на хрупкавите брускети "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 231
  • Преглеждания за месеца68
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С помощта на нож се смачкват маслините и се отделят от костилките. Слагат се в купа и се налива зехтинът.

Пасират се до получаване на гладка смес. Може да се съхранява в буркан и в хладилника.

Много добре си пасва с картофена салата и при приготвяне на домашни брускети.

Пастата става еднакво добре с черни и зелени маслини. Ако маслините са обезсолени, пастата се посолява.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар