Миш-маш за антиготвачи

Mima GeorgievaMima GeorgievaНовак10149
16/03/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 183
  • Преглеждания за месеца206
  • Преглеждания за седмицата42
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките се измиват и им се махат дръжките. След това се нарязват на кубчета. Доматите могат да се направят по два начина: единият е да се измият и нарежат на кубчета, а другият е да се смелят в блендер.

Не на последно място намачкваме сиренето и в купа разбъркваме яйцата. Когато приготвим всичко започваме и да готвим.

В тенджера или тиган загряваме мазнината и слагаме чушките да се запържат (трябва да са станали меки), после изсипваме и доматите (ако са на кубчета, чакаме да се поразкашкат, а ако са на пюре - да изври водата).

Когато са готови доматите и чушките изсипваме сиренето и яйцата наведнъж. Разбъркваме няколко пъти, колкото да се сгъстят яйцата и нашият миш-маш е готов :) Когато решим да го сервираме го поръсваме с наситнен магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
10.04.2016 21:37
Хахаха ще покажа рецептата на мъжа ми да видим дали ще го бъде
1
0
Mima Georgieva
Mima Georgieva
12.04.2016 13:02
После кажете какво е станало :) хахахаха
0
0