Перфектната вечеря

Биляна ВладоваБиляна ВладоваИноватор1964162533
17/03/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 524
  • Преглеждания за месеца108
  • Преглеждания за седмицата20
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всяка от пилешките гърди леко се начуква и се запържва за около 3-4 мин. заедно с олиото. В не много голям съд се завира вода и се потапя морковът за около 2 минути, изважда се и заедно с краставичките се режат на лентички.

Гъбите се нарязват на филийки. Гърдите се изваждат от тигана и се слагат в намазнена тавичка, върху тях се подреждат по 3 лентички прошуто, няколко кръгчета от топеното сирене, гъби и по 3- 4 ленти от моркова и киселите краставички. Поръсва се с кашкавал и се пече до готовност на гърдите.

В голяма купа се намачква сиренето и се настъргват варените яйца за салатата. Зеленият лук се почиства хубаво и се реже на ситно, а руколата се накъсва. Изсипва се майонезата и се разбърква.

Сервира се в голяма чиния по една от пилешките гърди и с помощта на лъжица за сладолед се оформя по 1 топка от салатата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
18.03.2016 23:31
Много добре звучи, със сигурност ще е вкусно!
0
0
Биляна Владова
много е вкусно, пробвай :)
1
0