Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Гювеч»Ребра със зеленчуци и бяло вино в гювеч

Ребра със зеленчуци и бяло вино в гювеч

Натали ТиховаНатали Тихова
Чирак
1458623651
Ребра със зеленчуци и бяло вино в гювеч
Снимка: Натали Тихова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.
Порции
6-8
"Ако се чудите какво сервират в Рая за невегетарианци"

Необходими Продукти

  • картофи - 1 кг
  • свински ребра - 1 кг
  • моркови - 1 - 2 бр.
  • лук - 2 глави
  • бяло вино - 200 - 300 мл
  • вода - 200 - 300 мл
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме си ребрата, може да ги кипнем за 10 минути, докато междувременно си нарежем зеленчуците.

Слагаме всичко в гювеча и печем на 180-200 градуса около 1 час и 30 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
В гювеч,месото става много вкусно и крехко
22.03.2016 13:17
1