Супа от леща по манастирски

24/03/2016
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру225885882818
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 839
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджерка сипваме измитата леща. Добавя се ситно нарязан лук, морков на кубчета, олио и се залива с гореща вода.

Прибавят се и настърганите домати, червен пипер и цели скилидки чесън. Овкусяваме със сол и ронена чубрица.

Вари се на тих огън докато е готова. Поднася се със ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар