Начин на приготвяне
Нарязаните на тънки филийки гъби нареждаме в намаслена тавичка.
От измитите и попарени с вряла вода лозови листа отделяме 5-6, а останалите нарязваме на ситно и слагаме част от тях върху гъбите. Така редим ред гъби, ред лозови листа.
Настъргваме отгоре сиренето и поръсваме със сол и черен пипер на вкус. Ястието покриваме с цели лозови листа и най-отгоре слагаме нарязаните на кръгчета домати.
Наливаме 1 ч.ч. вода и печем 20-тина минути в силна фурна. Поръсваме ястието с нарязания на ситно копър.
Накрая може да направим заливка от 3 яйца, разбити с ½ ч.ч. кисело мляко. След заливката допичаме само 5-6 минути.