Начин на приготвяне
Почистваме и измиваме бутчетата. С пръсти ги подправяме горе-долу навсякъде (сол, червен пипер, черен пипер, къри).
Поставяме ги в тавичка с олио, поръсваме с копър, заливаме ги с чаша и половина от готовия сос (соев сос, малко бира, изстискания лимон, олио, аз добавих и малко водичка).
Върху тях слагаме масълце и печем около час в предварително загрята фурна.
Белим, измиваме и нарязваме на кубчета картофите. Варим около 15-20 минути в подсолена вряща вода. Когато са готови изсипваме водата от тях, изплакваме ги с хладка и ги намачкваме с виличка.
Добавяме 3-4 с.л. мляко, масло и бъркаме до хомогенна смес. Натрошаваме сиренце.
Поднасяме ги с копър и лимон отстрани. Да ви е сладко !