Пържен толстолоб със зелена гарнитура

NEVINEVI
Помощник Готвач
162
886
553
449
3
25/03/2016
"Хич и не помисляйте да приготвяте толстолоб по друг начин, само пържен и с гарнитура "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 528
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете рибата със сол, черен пипер и лимонов сок и оставете за 15-20 настрани. После изпържете до златисто.

За гарнитурата сварете ориза в 3 ч.ч. вода. Когато оризът абсорбира течността, го изплакнете под течаща вода, за да не се слепне.

В тиган запържете броколите, добавете охладения ориз и овкусете със соев сос, черен пипер и сол, ако е необходимо.

Направете свежа салата, като нарежете на дребно лука, чесъна, марулите и магданоза. Овкусете със сол, олио и оцет.

Сервирайте едно парче риба с малко салата, ориз с броколи и резен лимон.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Биляна Владова
това ми е една от любилите риби
0
0
Гергана  Георгиева
Много вкусно приготвено,рибата е страхотна,гарнитурата също :)
0
0