Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба на скара под фолио

Печена риба на скара под фолио

Теодора МещероваТеодора Мещерова
Помощник Готвач
1367922002
Печена риба на скара под фолио
Снимка: Марияна
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
3

Необходими Продукти

  • риба - 2 броя по избор
  • соев сос - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • лимонов сок
  • За украсата
  • лимони - 1 брой
  • маруля - 1 листо
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме добре рибата. Овкусяваме я със соевия сос и подправките и я оставяме малко да престои.

През това време загряваме скарата. Щом загрее добре, слагаме рибата и печем под фолио за 5 мин от всяка страна.

Щом стане готова, в подходяща чиния слагаме лист маруля, слагаме рибата отгоре и гарнираме с резен лимон.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
51
40
30
21
10
Дай твоята оценка: