Начин на приготвяне
Млякото се подварява с 1 ч. ч. захар. Желатинът се разтваря в 1 ч. ч. вода. Отделно се разбиват седемте жълтъка с брашното и малко мляко, добавя се към горещото мляко.
Вари се до получаване на леко сгъстен крем и се оставя да изстине. Седемте белтъка се разбиват с 1 ч. ч. захар на сняг и се прибавят към крема. Накрая се прибавя и разтворения желатин.
Сместа се дели на 2 равни части, като към едната се прибавя 3 с. л. какао. В средата на кексова форма/тавичка се слага по 1 с. л. от едната смес, отгоре върху нея се слага 1 с.л.от другата смес, като се редува до края.
За да става по-бързо, аз ползвах едно два по-малко черпака. Като свърши се минава с върха на ножа от средата към края или обратно само по повърхността й и се слага да стегне в хладилника.