Паниран зелен боб

Биляна ВладоваБиляна Владова
Иноватор
203
1k
298
585
4
01/04/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 301
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се почиства и слага да се вари в подсолена вода.

Когато е готов, се изцежда и оставя да изстине. Брашното се смесва с малко сол и в него се овалват чушките боб.

Яйцата се разбиват и в тях се натапя бобът, а накрая - в галетата.

Пържи се в загрято олио до придобиване на златист цвят.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Янка Горанова
Много интересно предложение. Не съм приготвяла по този начин, но панираните винаги стават вкусни и различни на вкус.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
17.05.2016 12:48
и биричка малко в панировката и става голяма чудесийка
0
0