Паниран зелен боб

Биляна ВладоваБиляна Владова
Иноватор
199
417
257
4
01/04/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 422
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • зелен фасул - 1 кг (дълги чушки)
  • яйца - 5 бр.
  • брашно
  • галета
  • сол
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се почиства и слага да се вари в подсолена вода.

Когато е готов, се изцежда и оставя да изстине. Брашното се смесва с малко сол и в него се овалват чушките боб.

Яйцата се разбиват и в тях се натапя бобът, а накрая - в галетата.

Пържи се в загрято олио до придобиване на златист цвят.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Янка Горанова
Много интересно предложение. Не съм приготвяла по този начин, но панираните винаги стават вкусни и различни на вкус.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
17.05.2016 12:48
и биричка малко в панировката и става голяма чудесийка
0
0