Салата с червено цвекло

Рая АндоноваРая Андонова
Готвач
456
2k
817
888
6
02/04/2016
"Вкусна е и е много полезна - как да не я препоръчаме на всичките ни приятели "
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
19 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо40 393
  • Преглеждания за месеца150
  • Преглеждания за седмицата22
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена19

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цвеклото и морковите се настъргват.

Нарязва се на ситно магданоз и се разбърква с цвеклото.

Салатата се овкусява с олио/зехтин, оцет/лимонов сок и сол.

Практична иноксова купа (басан) 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практична иноксова купа (басан) 24 см
7.99 лв.
Виж ››

Иноксова купа за разбъркване и сервиране, с която приготвянето на салата ще е истинско удоволствие. Удобна, практична, лесна за почистване. Благодарение на нежния цвят инкос, купата придава елегантност на трапезата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Величка Щърбанова
Една от любимите ми салати! И аз прибавям настъргана ябълка и сок от портокал.
0
0
Супер Иван
Супер Иван
12.04.2016 18:21
Ябълка задължително слагам и поръсвам със семена, каквито има :) Много е вкусно
0
0
Янка Горанова
Любимата ми витаминозна салата. Аз прибавям настъргана ябълка, а понякога и смлени орехи.
2
0