Следобедни филийки с два вида сирена

03/04/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене5 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо743
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземете 4 филийки пълнозърнест /при мен е домашен/ хляб. Нарежете ги, както Ви харесва, за повече естетика.

Разбъркайте яйцето, добавете ситно натрошеното или настъргано краве сирене. Добавете ситно нарязан пресен лук - зелената част от перцата, черен пипер на вкус.

Включете грил за сандвичи да загрява. Намажете филийките със съвсем малко масло за повече сочност.

Разстелете сместа с яйцето и сложете да се пече. След като леко се зачервят филийките, добавете настъргано на едно сирене Чедър и върнете в грила да се допече.

Сервирайте с поръсен пресен лук или с гарнитура краставички.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
10.04.2016 22:04
ммм сандвичите ни са любимото нещо за похапване.
1
0
Нели Желязкова
червеното върху яйцата е щипка червен пипер за вкус
1
0