Gotvach.bg»Рецепти»Сандвичи»Принцеси»Следобедни филийки с два вида сирена

Следобедни филийки с два вида сирена

Следобедни филийки с два вида сирена
Снимка: Нели Желязкова
2 / 7
03/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
15 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • пълнозърнест хляб - 4 бр. филийки
  • яйцa - 1 бр. или 2 малки
  • сирене - 50 г краве
  • чедър - 50 г
  • зелен лук - 2 перца (зелената част)
  • масло - 5 г
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземете 4 филийки пълнозърнест /при мен е домашен/ хляб. Нарежете ги, както Ви харесва, за повече естетика.

Разбъркайте яйцето, добавете ситно натрошеното или настъргано краве сирене. Добавете ситно нарязан пресен лук - зелената част от перцата, черен пипер на вкус.

Включете грил за сандвичи да загрява. Намажете филийките със съвсем малко масло за повече сочност.

Разстелете сместа с яйцето и сложете да се пече. След като леко се зачервят филийките, добавете настъргано на едно сирене Чедър и върнете в грила да се допече.

Сервирайте с поръсен пресен лук или с гарнитура краставички.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
ммм сандвичите ни са любимото нещо за похапване.
10.04.2016 22:04
1
Нели Желязкова
Нели Желязкова
червеното върху яйцата е щипка червен пипер за вкус
03.04.2016 18:21
1