Начин на приготвяне
Разбийте яйцата заедно със солта, захарта и олиото. Прибавете към тях крема сиренето.
Намачкайте го с вилицата и разбъркайте до получаване на еднородна, гладка смес.
В киселото мляко сложете содата, разбъркайте и изсипете в сместа.
Намачкайте с вилица и саламуреното сирене и него добавете към сместа.
Разбъркайте отново и започнете да прибавяте брашното.
Поръсете плота с брашно, изсипете сместа и замесете средно твърдо тесто.
Разточете го на кора с дебелина около 1 см. Нарежете я на ромбоиди.
Сгорещете олиото и изпържете бухтите от двете страни до златисто.
Извадете ги и ги поставете върху домакинска хартия, за да попие излишната мазнина.