Начин на приготвяне
Бисквитите се натрошават на по-едри парчета, към тях се прибавят прясното мляко, почти всички орехи и боровинките. Разбърква се добре.
Маслото се разбърква с миксер заедно с пудрата захар и какаото. Получената смес се прибавя към бисквитите и се разбърква добре. Сместа се изсипва в тавичка с падащи стени, на която на дъното има хартия за печене. Поставя се в хладилник за 2 часа или във фризер за половин час.
Белият шоколад се рязтопява на водна баня и се изсипва във форма за бонбони (в случая с форма на сърца, а може и друга форма).
Останалите орехи се набождат на клечки за зъби и се потапят в предварително приготвен карамел, леко охладен, и се забождат (аз използвах ябълка, поставена върху висока чаша).
Черният шоколад се разтопява на водна баня и се залива охладената торта. Одгоре се декорира с готовите сърца и карамелизирани орехи.