Катми с прясно мляко

19/04/2016
"Меки катми, които нямаме търпение да излапаме "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо28 838
  • Преглеждания за месеца434
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг2 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества
Катми

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата с прясното мляко. Добавете солта и прибавяйте брашно на тънка струйка при непрекъснато бъркане.

Трябва да се получи гъстотата на кексово тесто. Добавете содата и разбъркайте.

Загрейте тигана, като сложите 2 с.л. олио.

Изсипете от сместа с помощта на черпак я разстелете. Изпечете до златисто. Сервирайте катмите с подходящо сладко.

Стилен тиган за палачинки с керамично покритие 26 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Стилен тиган за палачинки с керамично покритие 26 см
16.99 лв.
Виж ››

Перфектните палачинки се правят с перфектния тиган за палачинки, а по случайност (или не) ние имаме такъв. Удобен за работа, лесен за почистване, с керамично покритие - това е вашият нов тиган за палачинки!

Рейтинг

5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар