Баница с лапад, киселец и сирене

Лидия - ГериЛидия - ГериГотвач2571541
19/04/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 342
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От изброените продукти се замесва тесто. Разделя се на топчета и се оставя да втаса.

Приготвя се плънката, като се почистват и нарязват на дребно лападът и киселецът и леко се задушават до омекване.

Към тях се добавя натрошеното сирене. След това се разточват корите и се слага от плънката. Корите се поръсват с малко олио.

Пече се на 180 градуса до готовност.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Веселина Константинова
Много апетитно! Обичам и лапад, и киселец!
0
0