Домашни свински наденички

NEVINEVI
Помощник Готвач
1621k5283
Домашни свински наденички2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Общо
60 мин.
Порции
20
"Още за изкуството да се наслаждаваш на качествената домашна храна ще намерите в тази рецепта за уникално вкусни наденички"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 3 кг бут или плешка
  • сол - 80 г
  • захар - 10 г
  • черен пипер - 10 г
  • кимион - 10 г
  • чубрица - 10 г
  • червен пипер - 10 г
  • свински черва - почистени и измити
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета и го подправете със смлените подправки.

Оставете в хладилник за 24 часа. След това смелете месото на кайма и оставете в хладилник за още 24 часа.

След това напълнете свинските черва с каймата с помощта на машинката за мелене на месо с накрайник за пълнене на наденички, на който нанизвате свинските черва и оформете наденички.

Домашните наденички може да замразите на порции.

Домашните свински наденички са много сполучливи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Количеството на подправките се определя от вкуса и предпочитанията на консуматора .
16.11.2024 14:51
Анонимен
Анонимен
Спазих рецептата, но се усъмних в 80те грама сол. Сложих по-малко и пак станаха доста солени.
27.10.2024 14:05