gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Пържоли»Рамстек с лук и пържена филия

Рамстек с лук и пържена филия

Ипек МехмедИпек Мехмед
Новак
1410416124
Рамстек с лук и пържена филия
Снимка: Ипек Мехмед
1 / 2
04/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
45 мин.
Порции
1
"Майсторлъкът е да не препържите месото. А ако имате нужда от помощ в дегустирането, винаги може да се обърнете към нас"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 200 г бонфиле
  • олио - 30 г
  • лук - 40 г нарязан на шайби
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • хляб - 1 филия
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на шайби, овалва се в брашно и се изпържва.

В същата мазнина се изпържва филето, предварително овкусено.

Пържи се до готовност.

Поднася се върху пържена филия и поръсено с изпържения лук.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: