Рамстек с лук

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Рамстек с лук1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
75 мин.
Порции
5
"Телешки рамстек с много лук - ето това е нашето предложение за обяд!"

Необходими Продукти

  • телешко месо - 750 г крехко (може и свинско)
  • лук - 5 глави
  • брашно - 2 с.л.
  • масло - 50 г
  • мас
  • олио
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оформете от месото пържоли, начукайте и ги почистете от жили. Оваляйте ги в брашно и ги изпържете до зачервяване в равни части мас и олио. Залейте ги с разтопеното масло.

Нарежете лука на филийки, посолете и леко го оваляйте в брашно.

Запържете го до златисто в мазнината. Разпредете пържения лук върху пържолите и поднесете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: