Катино мезе с гъби

Ипек МехмедИпек МехмедНовак1453
04/05/2016
"Вадете най-хубавото домашно червено вино, защото днес ще ви изкушим с прословутото Катино мезе с гъби "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 109
  • Преглеждания за месеца251
  • Преглеждания за седмицата90
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • свинско бонфиле - 200 г
  • гъби - 100 г пресни
  • масло - 10 г краве
  • сол
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се начуква и овкусява и изпича на скара. След като се изпече се нарязва на ивички.

Гъбите се нарязват на филийки и се задушават в маслото.

След това се добавя и нарязаното на филийки месо към гъбите и пак се пържи около 10 мин.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
enggell2020@abv.bg
enggell2020@abv.bg
05.05.2016 08:30
Много вкусно предложение!
0
0