Пържени пилешки бутчета

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k6
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
2
"Пилешки бутчета винаги трябва да имате в хладилника, защото не се знае кога ще попаднете на апетитна рецепта като тази например"

Необходими Продукти

  • пилешки бутчета - 5 бр. долни
  • Марината
  • доматен сок - 1 с.л.
  • кисело мляко - 1 с.л.
  • олио - 1 с.л.
  • вода - 2 - 3 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • чубрица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В малка купа се разбъркват продуктите за марината последователно, както е описано по-горе.

Бутчетата се измиват добре и се оставят хубаво да се изцедят. След това се слагат в тава или купа и се заливат с приготвената марина.

Оставят се да престоят в хладилник за 5-6 часа. След това се пържат в загрято олио от всички страни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

К К
К К
И аз ги приготвям по този начин!
15.05.2016 00:56
2
Покажи всички подкоментари
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Пърженото е вредно но пък вкусно.
09.05.2016 00:21
1
Покажи всички подкоментари
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Не само изглеждат, ами са такива. Хрупкави и вкусни.
08.05.2016 16:53
1
2
Покажи всички подкоментари
Потребител#167180
Потребител#167180
Много апетитно изглеждат!
08.05.2016 16:13