Начин на приготвяне
Спагетите се варят по указание на пакетчето. Слагат се в подсолена вода. След като са готови, се вадят от водата, охлаждат се и се изцеждат хубаво от водата.
През това време се взима лукът и се реже на лунички, слага се в повече олио, да се запържи, като е готов лукът, се слагат и нарязяните домати или рендосани. Запържва се добре, след това се слага каймата и се бърка, докато стане на трохи.
Сваля се от огъня и се добавя повече чубрица, сол на вкус, поръсва се с черен пипер - малко. Рендосва се чесънът и добре се обърква.
След това в дълбок тиган се слага олиото и се загрява добре, слагат се спагети за 5 минути да се запържат. След това се изсипва и пълнежът с каймата и се разбърква добре.
Може да украсите с магданоз.
Коментари